Адријано: Нови Пазар је прави клуб за мене

Фудбалер Новог Пазара Адријано Гуера Страк рекао је на данашњој промоцији у том суперлигашу да је одабрао праву средину, као и да верује да ће му то бити одскочна даска у каријери.

"Свиђа ми се овде. Добио сам понуду, размотрио је и схватио да је то добар клуб за мене. Верујем да ћу бити ефикасан, стално ћу давати све од себе и тако помоћи тренеру и саиграчима у првенственим окршајима. Надам се да ћу после отићи у неки велики клуб", рекао је Страк новинарима на Градском стадиону.

Страк (23) је потписао трогодишњи уговор с Новопазарцима, а стигао је из хрватског Дугопоља. Пре тога био је члан Травника из Босне и Херцеговине, док је у Бразилу играо за Чапекоензе и Хувентуде.

"На мени је да оправдам указано поверење. Одгледао сам пуно клипова о навијачима Пазара, мислим да праве атмосферу сличну бразилској. Велики број људи долази на утакмице, воле свој клуб и то је јако битно сваком фудбалеру. Дају нам снагу да играмо боље", казао је Страк.

Нови Пазар после два кола заузима десето место у Супер лиги Србије с једним бодом, а следеће суботе биће домаћин екипи Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво