Читај ми!

Милинковић пред Дилу: Постигнут гол олакшава посао

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је да очекује да ће грузијска Дила у предстојећем реваншу одиграти другачију утакмицу од оне у Београду, али да верује у пролаз своје екипе у треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Црно-бели су допутовали у Тбилиси, ту ће и тренирати, а у уторак путују за Гори. 

"Желимо да Партизан буде бољи у два меча, носимо позитиван резултат из Београда, било би значајно да постигнемо гол и верујемо да бисмо тиме себи много олакшали посао. Очекујемо сигурно другачији приступ Диле у овом мечу, у Београду су били оријентисани на одбрану, очекујемо да нас нападну и покушају да учине нешто више", рекао је Милинковић на конференцији за новинаре у Тбилисију.

Фудбалери Партизана победили су прошлог уторка у првој утакмици у Београду Дила Гори са 1:0, а реванш другог кола квалифиција на програму је у уторак од 14.30.

"Партизан жели да оствари пласман у Лигу шампиона, то је наша огромна жеља, али тај пут није лак. Ми ћемо све учинити да до тога дођемо... Што се тиче Диле сигурно очекујемо офанзивну игру. Нисмо много видели од Диле у Београду и то је велико упозерење за нас, да будемо опрезни у овом мечу", рекао је Милинковић.

Шампион Србије је у првом мечу био много бољи ривал на терену, али је постигао само један гол, када је Стефан Бабовић затресао мрежу из слободног ударца.

"Много шанси смо тада примашили, некада је то и спортска срећа. Много је боље било у првом колу Супер лиге. По игри Партизан је заслужио више у првој утакмици, али то је фудбал", рекао је Милинковић и додао да су сви играчи, њих 19, који су допутовали у Грузију спремни за утакмицу.

Новинаре из Грузије је занимало зашто Партизан не тренира у Горију, већ у Тбилисију.

"Рано јутрос смо кренули из Београда, већ имамо један пут иза нас и вероватно би нас оптеретио још један. Није нам циљ да проведемо цео дан у путу. Чули смо да је терен Диле добар и верујем да неће бити проблема са адаптацијом", навео је Милинковић.

Фудбалер Партизана Грегор Балажиц рекао је да његова екипа увек иде на победу и да ће тако бити и у сутрашњој утакмици.

"Наша филозофија је да увек идемо на победу. Ко год да је противник треба озбиљно да се спремимо, на нама је да не примимо гол, већ да га дамо. Поштујемо ривала, биће то сасвим другачија утакмица, али мислим да наш тријумф неће изостати", рекао је Балажиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије