Читај ми!

Њукасл чека Митровића – он чека Порто

Александар Митровић је један од најтраженијих младих нападача Европе. Њукасл је најагилнији у покушајима да га доведе, али није једини. За услуге српског фудбалера заинтересован је и Порто.

Менаџер Њукасла Стив Мекларен истакао је да је његов клуб близу завршетка трансфера Александра Митровића.

Међутим, енглески медији наводе да српски нападач још није одговорио на понуду Њукасла пошто ишчекује трансфер у Порто и пишу да би до краја недеље требало све да буде познато.

"Још увек смо у преговорима са Митровићем, али близу смо да завршимо посао. Ускоро ће нам се прикључити Вајналдум из ПСВ-а, а очекујем још долазака", рекао је Мекларен, преноси Нортерн ехо.

Тврдње да ће Митровић каријеру наставити у Њукаслу недавно је наговестио његов заступник Пини Захави, рекавши да ће ускоро потписати петогодишњи уговор са "свракама".

Митровић је прошле сезоне у дресу Андерлехта постигао 28 голова у свим такмичењима, а на трансферу у Њукасл лично је инсистирао Мекларен.

Митровић је 2013. године из Партизана прешао у Андерлехт, док је за репрезентацију Србије одиграо 13 мечева и дао један гол.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије