Читај ми!

Минималац Чукаричког пред пут у Азербејџан

Фудбалери Чукаричког победили су минималним резултатом (1:0) екипу азербејџанске Габале у мечу другог кола квалификација за Лигу Европе. "Брђани" су били бољи ривал, али су само преко Стојиљковића из једанаестерца успели да затресу мрежу гостију.

Чукарички је током целе утакмице био много бољи ривал, али и поред бројних прилика није успео да оствари убедљивију победу.

Домаћин је играо агресивно од почетка, али је прву прилику имао противник, када је Сергеј Зењов у четвртом минуту лоше шутирао са 12 метара, иако је био неометан.

После 20-ак минута без шанси, Чукарички је везао неколико прилика, а посебно се до полувремена истицао Рајко Брежанчић, који је против Габале био капитен јер Игор Матић није играо због повреде.

Брежанчић је у 26. минуту добро шутирао из слободног ударца, али поред гола, док је два минута касније после његовог центаршута Олексеј Гај умало дао аутогол.

Добру прилику имао је и Никола Стојиљковић у 34. минуту, када је шутирао из прве после центаршута Филипа Стојковића, али је Дмитро Безотосниј лако одбранио.

Чукарички је и друго полувреме почео агресивно и после осам минута игре повео поготком Стојиљковића из једанаестерца.

Арбитар Раду Петреску је досудио пенал, пошто је дефанзивац гостију Рафаел Дос Сантос оборио Славољуба Срнића.

Чукарички је до краја утакмице константно нападао и имао неколико прилика да убедљивије победи, али домаћи играчи нису озбиљније угрозили голмана Безотосног.

Најближи поготку био је Ненад Миросављевић у надокнади времена, али је шутирао поред гола са 10 метара, иако је био неометан.

Утакмицу на Бановом брду пратило је око три и по хиљаде људи.

Реванш се игра следећег четвртка у Азербејџану.

Ток меча на Бановом брду: 

22.25 – Крај меча, Чукарички је пред 3.000 људи на Бановом брду победио Габалу са 1:0. 

21.43 – ГОООООЛ! Чукарички води од 53. минута из једанаестерца, стрелац је био Стојиљковић.

21.35 – Почело је друго полувреме... 

21.20Полувреме. Мреже мирују на Бановом брду, резултат је 0:0

20.30 – Почео је сусрет на Бановом брду... 

20.20 – Познати су састави тимова:

ЧУКАРИЧКИ: Стевановић – Стојковић, Пијасентин, Остојић, Брежанчић – Д. Срнић, Б. Јанковић, Бојић, С. Срнић – Стојиљковић, Павловић.

ГАБАЛА: Безотосни, Верњдуб, Рикардињо, Абасов, Рафаел, Флореску, Садигов, Хусејнов, Гај, Зењов, Антонов.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије