Читај ми!

Брука Динама против Луксембуржана

Загребачки Динамо одиграо нерешено 1:1 у Загребу против скромних Луксембуржана. Екипа Фола са играчем мање од 13. минута успела да извуче нерешен резулта у првом мечу другог кола квалифилација за Лигу шампиона.

Динамо је био апсолутни фаворит у овом мечу, све осим убедљиве победе било би изненађење. Управо то се догодило. Борбени гости успели су да извуку нерешен резултат - 1:1, иако су од 13. минута играли са играчем мање. Тако да пред реванш у Луксембургу, гаје наду да могу да стигну до потпуног изненађења - да елиминишу фаворизованог ривала.

Гости су нападали Динамо се бранио. Храбра игра играчима Фоле исплатила се у 23. минуту. Далеведове је из прекида убацио у казнени простор, Хорнус главом пребацио на петерац где је Хађиу сместио лопту иза Едуарда.

Динамо је успео да пробије бедем гостију у 36. минуту. Соудани је преузео улогу асистента, док је егзекутор био Ангело Хенрикез.

Ипак то је било све што је Динамо успео да уради. Лоша и безидејна игра домаће екипе резултирала је радошћу гостију на гкрају сусреза, док је домаћин испраћен звиждуцима са трибина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије