Читај ми!

Тим Партизана: Екипа веровала у победу

Фудбалери Партизана задовољни игром, али не и резултатом. Јунак победе фудбалера Партизана над грузијским Дила Горијем, Стефан Бабовић, истакао после утакмице да је екипа веровала у победу и поручио да ће у реваншу одиграти још боље.

Црно-бели су на стадиону у Хумској славили резултатом 1:0, у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона поготком Стефана Бабовића из слободног ударца.

"Тешко је у овом тренутку говорити. Ја сам један од њих, они су моји навијачи. Све што радим, радим због гробара, као и сваки други играч у тиму. Тим је веровао да ја треба да шутнем слободан ударац. Нисам дошао овде да се доказујем и терам инат, већ само желим добро клубу. Свестан сам да део публике није разумео моју реакцију. Мој гест је био у фазону: 'Подржите ме'. Надам се да ће то разумети и схватити. Екипа је веровала у победу. Надам се да ће други меч бити много бољи, гледаћемо да у реваншу одиграмо још квалитетније", изјавио је Бабовић после утакмице.

Он је истакао да екипа мора да поради на реализацији, јер је пропустила велики број повољних шанси.

"Надам се да ће се отворити у ревансу, вечерас је 10 играча било иза лопте, имају императив и морају да нападну", рекао је Бабовић.

Дарко Брашанац је истакао да су он и саиграчи заслужили више од 1:0.

"Целу утакмицу смо притискали противника, не сећам се када смо имали оволико шанси, а постигли мало голова. Игром сам задовољан, било је доста продора. Њихов циљ је био да одбране мрежу, али мислим да смо заслужено победили. Очекује нас тежак реванш, није било нервозе због њихове прљаве игре. Играли су изразито дефанзивно, као и већина екипа из нашег шампионата. Ипак, мислим да навијачи могу да буду задовољни", рекао је Брашанац.

Никола Нинковић је навео да првак Грузије није створио иоле озбиљнију шансу.

"Они су били потпуно дефанзивно оријетисани, не знам да ли су имали озбиљнију акцију. Ипак, веровали смо да можемо да постигнемо погодак. Заслужили смо убедљивију победу, требало је да буде барем 3:0. Бићемо растерећени у ревансу, мораће да се отворе то нам одговара. Диктираћемо ритам, имамо резултат, али оцекујем веома тешку утакмицу. Верујем у пролаз даље", поручио је Нинковић.

Бугарски нападач у редовима црно-белих Валериј Божинов истакао је да је "увек добро победити".

"Била је ово веома тешка утакмица. Да смо имали мало више среће могли смо да победимо са најмање два-три гола разлике. Захваљујем навијачима на великој подршци, надам се пласману у Лигу шампиона", рекао је Божинов.

Реванш утакмица између Партизана и Дила Горија игра се следећег уторка у Грузији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара