Читај ми!

Ливерпул убедљив на турнеји, Марковић стрелац

На почетку азијске турнеје, Ливерпул је победио звезде Тајланда са 4:0. Први гол је дело Лазара Марковића. Погађали и Мамаду Сако, Адам Лалана и новајлија Дивок Ориги. Дебитовали Натанијел Клајн, Џо Гомез и Џејмс Милнер.

На старту турнеје по Азији, Ливерпул је савладао звезде Тајланда са 4:0.

У мечу у којем је, потпуно очекивано, Ливерпул доминирао, погађали су Лазар Марковић, Адам Лалана, Мамаду Сако и новајлија Дивок Ориги.

Марковић је одиграо одлично прво полувреме, био један од најзапаженијих у тиму, коначно играјући на месту које му много више прија од оног на којем је играо претходне сезоне.

Српски репрезентативац је вођство Ливерпулу донео прелепим голом у уводним минутима меча.

Запажен је био и новајлија Дени Ингс, којем је поништен гол. У финишу првог дела игре, Мамаду Сако је био највиши у скоку после корнера и тако удвостручио вођство "црвених".

У другом полувремену, тренер Брендан Роџерс је изменио свих 11 играча.

Нови капитен клуба, после одласка легендарног Стивена Џерарда у Лос Анђелес, Џордан Хендерсон је предивно, "рабоном", асистирао Адаму Лалани код трећег гола, а до краја се у стрелце, на свом дебију за Ливерпул, уписао и Дивок Ориги.

Друго полувреме су одиграли и Џо Гомез, Џејмс Милнер и Натанијел Клајн, нове аквизиције клуба са Енфилда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара