Шнајдерлин: Шанса да се игра за Јунајтед се не пропушта

Француски фудбалер и доскорашњи члан Саутемптона, Морган Шнајдерлин, нови је члан Манчестер Јунајтеда, потврђено је у понедељак из клуба.

Шнајдерлин је са "ђаволима" потписао четворогодишњи уговор уз могућност продужења на још једну сезону, а како преносе енглески медији трансфер је вредан 25 милиона фунти.

"Јако сам узбуђен што сам постао члан Манчестер Јунајтеда. Чим сам сазнао да је Јунајтед заинтересован за моје услуге, било је веома лако донети одлуку. Уживао сам играјући седам година за Саутемптон и тај клуб ће увек бити у мом срцу, али шанса да постанете члан овако великог клуба се не пропушта", изјавио је 25-годишњи фудбалер за клупски сајт.

Током каријере Шнајдерлин је наступао за Стразбур, док је од 2008. године члан Саутемптона, за који је забележио 253 наступа и постигао 15 голова.

За репрезентацију Француске забележио девет наступа.

Он је четврто појачање Манчестера за следећу сезону пошто су на Олд Трафорд стигли Мемфис Депај (ПСВ), Бастијан Швајнштајгер (Бајерн Минхен) и Матео Дармијан (Торино).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара