Читај ми!

Партизанови "орлићи": Идемо ка Лиги шампиона!

Андрија Живковић и Иван Шапоњић уверени да, са новим појачањима, Партизан има екипу способну да се упусти у борбу за Лигу шампиона.

Млади фудбалер Партизана Андрија Живковић очекује победу црно-белих против екипе Дила Гори у предстојећем мечу квалификација за Лигу шампиона.

Партизан нову сезону почиње у уторак када дочекује грузијску екипу Дила Гори у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

"Ми идемо на победу. Ко год да је са друге стране, борићемо се до задњег тренутка. Спреман сам да играм, шта год тренер да одлучи, ја сам ту. У фудбалу никад ништа није сигурно, али ја очекујем победу", рекао је Живковић.

Протеклих недеља много се писало о томе да ли Живковић остаје у Хумској, а он је данас био јасан: "Остајем у Партизану. Ја волим Партизан много. То је један од разлога".

Живковић је оценио да су играчи који су у летњем прелазном року стигли у Партизан "пре свега добри људи, али и сјајни фудбалери".

"Све ће бити у реду, супер ћемо да се сложимо", додао је Живковић.

Он је био један од најбољих појединаца у омладинској репрезентацији Србије, која је недавно освојила титулу шампиона света на Новом Зеланду.

"Носимо једно велико искуство са Новог Зеланда... Нису се још слегли утисци, још нисмо свесни шта смо урадили, али како време пролази, све нам је јасније. Док смо били на Новом Зеланду нисмо знали шта нас чека кад стигнемо. Кад смо изашли на балкон и кад смо видели колико је људи дошло, стварно смо били пресрећни. То је нешто што се памти цео живот", казао је Живковић.

Још један момак који је играо на Новом Зеланду, а самим тим се и касније прикључио припремама екипе из Хумске, јесте Иван Шапоњић. Он, како каже, не зна много о екипи Дила Гори.

"Међутим, податак да су у Београд дошли седам дана пре утакмице, показује њихову озбиљност. Вероватно имају план да нас елиминишу, а наш задатак је да их у томе спречимо", рекао је Шапоњић.

Шапоњић верује да његова екипа може да се избори за пласман у Лигу шампиона.

"По квалитету играчког кадра мислим да имамо екипу способну да се упусти у јуриш на Лигу шампиона. Међутим, ни групна фаза Лиге Европе не би била лоша јер је реч о великом такмичењу", казао је Шапоњић.

Утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и екипе Дила Гори игра се у уторак од 20.45 на стадиону у Хумској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара