Читај ми!

Шампањац у Тирани, славље на Косову

Славље у Тирани после одлуке Међународног суда за спортску арбитражу. Славе политичари и званичници Фудбалског савеза Албаније. Арманд Дука: Србија добродошла. Навијачи Приштине организују славље на тргу Захира Пајазитија.

Вест је, путем Твитера, Албанцима објавио премијер Еди Рама.

"Супеееер. Победа међународне правде. Три бода из Београда за црвено-црне", написао је албански премијер.

Премијер Албаније Еди Рама и његов претходник Сали Бериша пресрећни су због одлуке Међународног суда за спортску арбитражу у Лозани.

"Победила је међународна правда", рекао је бивши албански премијер Сали Бериша после објављивања одлуке.

Косовски министар спољних послова Хашим Тачи написао је на Твитеру: "Правда је задовољена. Честитке Албанији за коју игра толико играча са Косова."

Одлуку суда у Лозани похвалио је и градоначелник Приштине, Шпенд Ахмети.

Председник Фудбалског савеза Албаније Арманд Дука одушевљен је одлуком суда.

"Дочекаћемо репрезентацију Србије као пријатеља и учинићемо све да тај дан претворимо у славље", рекао је Арманд Дука, први човек албанског фудбала.

Славље у Приштини, позиви преко Фејсбука

Навијачи Приштине позвали су све Албанце, без обзира где се налазе да у петак у 21 сат присуствују слављу поводом одлуке Суда за спортску арбитражу (ЦАС) да се фудбалској репрезентацији Албаније доделе три бода на утакмици са Србијом.

У позиву који је објављен на Фејсбук страници навијача Приштине и албанске репрезентације, наводи се да се прослава организује у центру Приштине, на тргу Захира Пајазитија.

"Поштовани Албанци, прослава није завршена на Фејсбуку. Три добијена бода која нас приближавају Паризу, вечерас ћемо сви Албанци прославити заједно у центру Приштине", наводи се у позиву на Фејсбук страници.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара