Веред: Наш циљ је шампионат Србије

Фудбалер Црвене звезде Идан Веред рекао је да је разочаран елиминацијом из квалификација за Лигу Европе. Међутим, израелски фудбал је поновио став који су раније изнели и неки челници клуба са стадиона „Рајко Митић", па и сам тренер Божовић, по коме је циљ ове екипе освајање српског првенства.

"Првенство нам је циљ и имамо квалитет да га освојимо, с обзиром на то да тим тек треба да се уигра. Бићемо све бољи и бољи", рекао је фудбалер који је оставио солидан утисак у две утакмице колико је до сада одиграо у црвено-белом дресу.

Звезда је и у реваншу у Алматију изгубила од Каирата, па је укупним резултатом 1:4 елиминисана у првом колу квалификација за Лигу Европа.

"Ово је разочаравајуће. Имали смо прилика да постигнемо погодак, био нам је неопходан. Утакмица би сигурно била другачија да смо дали гол у првом полувремену", казао је израелски крилни фудбалер.

Веред је истакао да елиминација у првом квалификационом колу неће утицати на његову мотивацију пред наставак сезоне.

Нападач црвено-белих Лука Јовић сложио се са саиграчем да елиминација не би смела да утиче на екипу пред почетак српског првенства.

"Утакмица је била тешка. Каират је показао да је у бољој форми, али нема изговора. Ово је био реалан резултат. Елиминација не би требало да утиче на наше игре у првенству", рекао је Јовић.

Звезда ће такмичење у Суперлиги почети 18. јула, као гост ОФК Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара