Нема одмора на Енфилду, стигао Клајн

Натанијел Клајн је нови фудбалер Ливерпула. "Црвени" се надају да су коначно решили проблем десног бека, у Саутемптону задовољно трљају руке. Клајн је шесто појачање Ливерпула овог лета, а биће их још.

Енглески фудбалер Натанијел Клајн посатао је четврти играч који је прешао из Саутемптона у Ливерпул у последњих годину дана, пошто је потписао уговор са "црвенима".

Ливерпул је саопштио да је Клајн потписао дугогодишњи уговор. Финансијски детаљи нису објављени, али британски медији наводе да је реч о цифри од 12,5 милиона фунти.

Из Саутемптона, у град Битлса пре Клајна су прешли Дејан Ловрен, Адам Лалана и Рики Ламберт, што значи да је Саутемптон зарадио више од 60 милиона фунти само од Ливерпула.

"Остварење је сна доћи у тако велики клуб са богатом историјом. Једва чекам да све почне", рекао је Клајн за сајт клуба.

Клајн је већ шесто појачање Ливерпула за наредну сезону, пошто су пре њега на Енфилд стигли Роберто Фимрино, Џејмс Милнер, Дени Ингс, Адам Богдан и Џо Гомес.

Ту Ливерпул неће стати, јер тражи још и нападача и централног везног играча.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво