Милинковић: Оумару ће се брзо прилагодити

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је да добро познаје најновије појачање црно-белих Абубакара Оумаруа, кога је тренирао у Војводини, и додао да верује да ће се Камерунац брзо уклопити.

"Познајем га одлично и могу вам рећи да сам га узео из ОФК Београда са само три постигнута гола. Препознао сам и тада велики потенцијал у њему, што је играма у Војводини и потврдио. Рекао бих да је у Белгији имао сезону у стилу топло-хладно, али је тако било и у Војводини на почетку. Овог пута му је лакше јер га ја познајем, а и он зна наш језик и познаје домаћи шампионат, па верујем да ће се брзо уклопити", рекао је Милинковић, објављено је на сајту клуба.

Камерунски нападач Абубакар Оумару, досадашњи члан белгијског Беверена, јуче је потписао двогодишњи уговор са Партизаном. Он је у каријери играо и за Црвену звезду и ОФК Београд.

"Реч је о момку који поседује васпитање и културу, има изражене играчке квалитете, који су нама потребни и очекујем да сарадња са њим буде на високом нивоу... Абу је технички доста поткован, па може без проблема да игра на ужем простору, а поред тога има фантастичан тајминг и скок, што му даје велику предност код бочних центаршутева и прекида", казао је Милинковић.

На питање каква је ситуација са Андријом Живковићем, тренер шампиона Србије је навео да је то више питање за клуб, него за њега.

"Али, мислим да ће Андрија почети сезону са нама, јер има уговор још годину дана са клубом. Биће времена за приче на ту тему, ако стигне нека понуда из иностранства на сто", казао је Милинковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво