Ранђеловић за јачи бедем на Брду

Након одласка Зорана Рендулића у Црвену звезду, Чукаричком је био потребан нови фудбалер на позицији штопера. Нашао га је у лику Марка Ранђеловића, који је прошле сезоне био члан софијске Локомотиве.

Ранђеловић је рођен 16. августа 1984. године у Нишу и у каријери је пре Локомотиве играо за казахстански Тараз, београдски Рад и Раднички из Ниша.

Ранђеловић је потписао једногодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још 12 месеци.

"Заиста ми је драго што сам постао део Чукаричког, екипе која је свакако обележила на најбољи могући начин прошлогодишњи шампионат у Србији. У Чукаричком се ради организовано и прецизно, што је врло важ но за сваког играча. Надам се да ћу бити од помоћи да се барем понове резулати из прошле сезоне и наравно да ћу учинити све како бих допринео да екипа буде квалитетнија и боља. О Чукаричком сам чуо све најбоље и радујем се предстојећем изазову" казао је Ранђеловић.

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић оценио је да је Ранђеловић искусан и поуздан играч.

"После одласка Рендулића, био нам је потребан квалитетан штопер како бисмо појачали конкуренцију на тој позицији. Одговарајуће решење смо пронашли у Ранђеловићу који је искусан и поуздан играч. Верујем да ће се он врло брзо прилагодити нашем систему функционисања и да ће позитивно одговорити захтевима тренера Милојевића и стручног штаба.", рекао је Матијашевић.

Раније ове сезоне у Чукарички, освајача Купа Србије и трећепласирану екипу националног шампионата, дошли су још и голман Никола Петрић, задњи везни Бранислав Јанковић и још један играч средине терена Саша Јовановић.

Тим Владана Милојевића у четвратк у првом колу квалификација за Лигу Европе гостује словеначким Домжалама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво