Читај ми!

Жервињу пропао трансфер - због хеликоптера и приватне плаже?!

Музичари имају рајдер (листу захтева уочи, током и после концерта), али нешто слично имају и фудбалери. Не задовољавају се само регулисањем примања приликом склапања трансфера. Тако је Жервињо, од својих потенцијалних послодаваца из Абу Дабија, тражио хеликоптер који ће му увек бити на располагању, као и плажу само за себе.

Жервињо, некадашњи нападач Арсенала и Лила, тренутно наступа за Рому. Међутим, Giallorossi су спремни се одрекну услуга фудбалера из Обале Слоноваче и тако направе места за новог, вероватно млађег фудбалера.

Италијански медији данима су писали о томе како ће се Жервињо „сигурно" преселити у Абу Даби, односно да ће постати члан Ал Џазире.

Међутим, тај трансфер је пропао почетком седмице, а италијанска „Газета дело Спорт" открива и разлог. Како се наводи, Жервињо је сачинио читаву листи невероватних захтева пре потписа уговора, на шта људи у Ал Џазири једноставно нису могли, или нису желели да пристану.

Жервињо је желео хеликоптер који ће му увек бити на располагању, приватну плажу, неограничен број карата до Обале Слоноваче и смештај за родбину.

Ал Џазира је била спремна да плати Роми 13 милиона евра обештећења за фудбалера који се налази у најбољим годинама (28), али су их ови захтеви поптуно одвратили од посла.

Жервињова судбина у овом тренутку није најјаснија. Уговор га веже за „вучицу" до 2018. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво