Прва жеља Барсе - Пол Погба

Фудбалер Јувентуса Пол Погба прва је жеља Барселоне, открио је председник каталонског клупа Ђозеп Бартомеу. Ипак, у Јувентусу тврде да Француз "сто одсто" остаје у Торину.

Председник Барселоне Ђозеп Бартомеу открио је да тај клуб жели да доведе фудбалера Јувентуса Пола Погбу.

Каталонски клуб, међутим, након кршења правила у вези с младим играчима не може да доводи нове играче до јануара 2016. године.

Истина је да је Погба наша прва жеља и очигледно је да смо заинтересовани, али не могу да кажем ништа више од тога. Нама је забрањено да доводимо играче, тако да не могу да причам о томе, рекао је Бартомеу за шпанске медије.

Погба је играо за Јувентус у финалу Лиге шампиона у којем је Барселона славила са 3:1, а поједини медији већ недељама пишу да је то и последња утакмица француског играча у дресу првака Италије.

С друге стране, генерални директор Јувентуса Ђузепе Марота инсистира на томе да Погба остаје у Торину.

Јувентус жели да освоји Лигу шампиона следеће године и Погба је важан играч. Он ће бити овде и следеће године. Сто одсто, навео је Марота.

Погба и поред свих гласина не жели да прича о евентуалном одласку из Јувентуса.

Не размишљам ни о чему другом док сам у Јувентусу. Лепо је кад те траже, али нећу престати да радим за свој клуб, рекао је Погба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије