Грујић: Квалитетнији смо од Малија, то ће пресудити

Иако каже да је Мали непредвидива екипа, репрезентативац Србије Марко Грујић верује да "орлићи" имају бољу екипу и да ће то бити пресудно у предстојећем мечу Светског првенства за играче до 20 година.

Марко Грујић верује да је репрезентација Србије квалитетнија од селекције Малија и да сматра да ће то пресудити у предстојећем мечу Светског првенства за играче до 20 година.

"Мали је класична афричка селекција, непредвидиви су и са њима је увек све могуће, што се видело и против Мексика, када су победили можда бољу екипу. Ми морамо да поновимо онакву игру коју смо пружили против Уругваја, добили смо похвале са свих страна, а сигурно ће стићи и голови... Противник јесте мало растерећенији, али ми имамо већи квалитет и сигуран сам да ће то пресудити", рекао је Грујић.

Фудбалери Србије изгубили су од Уругваја са 0:1, у утакмици првог кола Групе Д на Светском првенству за играче до 20 година на Новом Зеланду, а сутра у другом колу играју против Малија.

"Не смемо више да размишљамо о ономе што је прошло, утакмица са Уругвајем дефинитивно није била наш дан. Надиграли смо јаког противника, можда и потајног фаворита првенства, али лопта није хтела у гол. Имао сам и ја одличну прилику, одмах по уласку у игру, практично у првом контакту са лоптом. Позиција за шут је била добра, али се ођедном створило превише играча на линији и нисам погодио. Биће боље, надам се", рекао је Грујић.

Из редoвa ривaлa, Грујић нaјвише упoзoрaвa нa игрaчa Лилa пo имену Диaдoне Гбaкле.

"Изузетнo је квaлитетaн индивидуaлaц, oпaсaн кaд се oкрене премa гoлу, незгoднo гa је чувaти... Ипaк, мислим дa ћемo ми бити мнoгo oпaснији пo њихoв гoл, негo oни пo нaш. Стручни штaб нaс је упoзнao сa свим вaжним инфoрмaцијaмa o прoтивнику и мислим дa требa дa будемo oптимисти и дa верујемo у себе. Имaмo квaлитет, игрaмo дoбрo. Биће и гoлoвa, јa сaм сигурaн бaш прoтив Мaлијa и oндa се врaћaмo у игру", нaглaшaвa Грујић.

Меч између Србије и Малија у другом колу Групе Д Светског првенства игра се сутра од 9.00 поо средњоевропском времену.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара