Михајловић као Кенеди: Одлазим, али не да се одмарам

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић у понедељак је и званично напустио Сампдорију, а од навијача се опростио емотивним писмом у којем је поручио да је тужан, али да неће плакати јер је имао двоструку срећу - да буде и играч и тренер клуба из Ђенове.

Михајловић је у писму које је објављено на званичном сајту Ђеновљана подсетио да период када је дошао у клуб који је био на дну Серије А, а да одлази поносан када је екипа при врху и када равноправно може да игра са свима.

Српски тренер је и на крају цитирао некадашњег америчког председника Џона Кенедија.

"Моје конференције за штампу биле су занимљиве. Цитирао сам на њима многе личности, од Цезара, преко Черчила, Че Геваре, Ајнштајна. Али, почео сам са Кенедијем и његовом реченицом "да видимо шта можемо да урадимо за клуб, а не клуб за нас" и тако смо радили. На крају, опет ћу цитирати Кенедија који је рекао да "време морамо да користимо као средство, а не као фотељу". И зато сада нећу сести, него желим нови изазов", између осталог је написао Михајловић и посебно се захвалио председнику Фереру.

Према писању италијанских медија Михајловић је главни кандидат да у Наполију наследи Рафу Бенитеза, који одлази у Реал Мадрид.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара