Ево ти стан и ћеркина рука, само остани у Нишу!

Голман Радничког из Ниша Милан Борјан иза себе има сјајну полусезону, па није чудо што се у медијима помиње његов одлазак из клуба. Ипак, занимљива понуда економа Браде можда може да задржи канадског репрезентативца у клубу, с обзиром да му нуди стан и руку своје ћерке!

Данашњи фудбал, поготово у Србији, једноставно не дозвољава навијачима да се вежу за играче, јер свако ко иоле покаже неки квалитет исти наплаћује у иностранству.

Ипак, са југоистока Србије нам стиже једна другачија и интересантна прича. 

Наиме, економ фудбалског клуба Раднички из Ниша Срђан Митић, познатији као "Брада", преставио је голману Милану Борјану занимљив "дил", како би га убедио да остане у клубу. 

Он је сјајном чувару мреже, за чије се здравље наводно интересује и Црвене звезда, као награду за останак у "Реалу са Нишаве" понудио је бесплатан смештај у стану, али и руку своје ћерке!

"Дао сам му породичну понуду, више од тога не могу да учиним за Раднички, али такви мајстори фудбала се не могу контролисати тако лако! Шта год буде одлучио и где год буде отишао, Ниш после Панте такво голманско чудо није видео до њега. Желим му сваку срећу и успех у каријери и приватном зивоту", каже економ Радничког за сајт realsanisave.com. 

Шта год Борјан одлучио, остаће упамћена ова занимљива понуда економа Браде и начин на који је исказао љубав према клубу у којем је запослен...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара