Суботић остао веран "милионерима"

Фудбалер Борусије Дортмунд и репрезентативац Србије Невен Суботић продужио је уговор са клубом за две године, тако да ће са "милионерима" остати до 2018, саопштио је немачки прволигаш.

"Изразито сам радостан због одлуке да останем у Борусији. Дортмунд је сада постао мој други дом. Једва чекам успешну будућност са нашим тимом и уз помоћ наших фантастичних навијача. Чека нас много посла у непосредној будућности, а ја желим да пружим велики допринос томе", рекао је Суботић за сајт клуба.

Суботића је похвалио и извршни директор Ханс-Јоахим Вацке.

"Иако има само 26 година, Невен је идеалан за нас због вишегодишњег искуства и континуитета са Борусијом. Као спортиста и као човек савршено одговара Борусији Дортмунд", рекао је Вацке.

Суботић је до сада играо 186 пута у Бундеслиги за Борусију и постигао 15 голова. У клуб је дошао 2008. године из Мајнца и заиграо је у пару са Матсом Хумелсом, чиме су постали најмлађи штоперски пар у историји Бундеслиге.

"Невен нам је дошао као врло млад момак. За ових више од седам година постао је прави црно-жути, и на терену и ван њега. Убеђени смо да ће он бити један од кључних играча у предстојећим годинама", рекао је спортски директор Михаел Цорк.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара