Римски дерби, навијачи Роме избодени ножем!

Двојица навијача Роме избодена су у Риму уочи фудбалске утакмице 37. кола Серије А са Лацијом, преносе италијански медији. Рома је победила Лацио и обезбедила директан пласман у Лигу шампиона.

Како се наводи, двојица навијача избодена су у пределу стомака у скобу две навијачке групе у близини стадиона Олимпико у Риму.

Полиција је брзо интервенисала после сукоба навијача, а повређени су одмах пребачени у болницу. Према првим извештајима избодени навијачи нису животно угрожени.

Дуел ова два тима, коло пре краја шампионата, одлучио је ко ће уз Јувентус представљати Италију у Лиги шампиона, пошто је "вучица" на Олимпику славила са 2:1.

Рома је овим тријумфом потврдила друго место у првенству Италије и директан пласман у Лигу шампиона, док ће Лацио морати у квалфикације.

Рома је до предности дошла у 73. минут, када је Хуан Итурбе затресао мрежу Лација на асистенцију Виктора Ибарба.

Српски интернационалац Филип Ђорђевић је у 82. минуту донео Лацију изједначење, али је Рома само три минута касније голом Мапуа Јанга-Мбиве дошла до тријумфа.

Српски репрезентативац Душан Баста одиграо је цео меч за Лацио, док је Ђорђевић у игру ушао у 76. минуту. С друге стране, Адем Љајић је утакмицу преседо на клупи "вучице".
Рома коло пре краја шампионата заузима друго место са 70 бодова, док је Лацио трећи са 66.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се