Партизан потврдио подршку Караџићу

Фудбалски клуб Партизан поставио је питање да ли је Фудбалски савез Војводине на исправан начин сменио Томислава Караџића као свог члана у Скупштини ФСС, поручивши да ће он задржати место делегата као представник црно-белих.

„Није нам познато да ли је одлука ФСВ правно ваљана и да ли је поштована неопходна процедура. Независно од тога, истичемо да ће Томислав Караџић имати место у Скупштини ФСС као представник ФК Партизан, чији је председник био 2007. и 2008. године", наводи се у саопштењу црно-белих које је потписао потпредседник Милорад Вучелић.

Из Партизана поручују да би о раду ФСС и председника Караџића требало расправљати на основу чињеница и објективне анализе, без "клубаштва" и личног приступа.

"Невезано од те расправе, сматрамо апсолутно неприхватљивим да се ускраћује чланство у Скупштини ФСС председнику те организације, вишедеценијском фудбалском раднику и члану фудбалске организације. Такав чин може само да говори да његови аутори објективну и демократску расправу о стању у фудбалској организацији желе да избегну, закључују из Хумске 1.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво