Морињо најбољи тренер, Азар најбољи играч

Након што је освојио Премијер лигу, а да ниједном није био изабран за менаџера месеца, и то по други пут у каријери, Жозе Морињо добио је награду за тренера сезоне у елитној енглеској лиги. Најбољи играч Премијер лиге за ову сезону, очекивано, јесте Еден Азар.

Белгијског фудбалера су пре месец дана и његове колеге прогласиле за најбољег играча енглеског првенства, у којем је ове сезоне постигао 14 голова и забележио осам асистенција.

Азар је признање добио испред саиграча Сеска Фабрегаса, Немање Матића и Џона Терија, као и Серхија Агуера из Манчестер Ситија и Алексиса Санчеза из Арсенала.

Морињо је предводио "плавце" до титуле првака Енгелске, његове треће из два мандата у лондонском клубу, а победио је у конкуренцији Роналда Кумана из Саутемптона, Герија Монка из Свонсија и Арсена Венгера из Арсенала.

Челси је поставио рекорд по броју дана проведених на челу табеле, пошто су на самом врху били још од 30. августа. Тачно 274 дана остали клубови су гледали Челсију у леђа.

Португалски тренер није заборавио људе са којима ради свакодневно, па је награду примио заједно са члановима свог стручног штаба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара