Солид: Не знам ништа о Звезди

Норвешки фудбалски тренер Тронд Солид рекао је да није упознат са интересовањем Црвене звезде за његове услуге, али додао да је спреман да саслуша понуде.

Београдски медији пренели су да је Норвежанин један од главних кандидата да на крају сезоне наследи Ненада Лалатовића на клупи црвено-белих.

"Менаџери воде бригу о мојој каријери и у контакту су са неколико клубова. Не могу да одговорим да ли бих водио Црвену звезду, имам велику жељу да радим, али само ако понуда буде занимљива и изазовна. Ипак, не значи да бих прихватио да преузмем било који клуб", рекао је Солид за норвешке медије.

Он је поручио да још увек није добио ниједну конкретну понуду, па ни од Црвене звезде.

"Не могу да кажем ништа више јер не знам са киме преговарају моји менаџери. Они ме добро познају и знају шта ме интересује", закључио је Солид.

Норвежанин је током тренерске каријере водио Бодо Глимт, Розенборг, Гент, Клуб Бриж, Олимпијакос, Херенвен, Ал-Ахли, Лирс, а од 2013. године, када је напустио турски Елазиг, нема посао.

Солид је титуле освајао у Норвешкој, Белгији и Грчкој, а Куп у домовини, Белгији и Холандији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије