Мандић: Идемо корак по корак

Млади фудбалер Чукаричког Станиша Мандић, члан селекције Србије која ће учествовати на шампионату света на Новом Зеланду, изјавио је да екипа са много оптимизма иде на пут и да је основни циљ пласман у другу фазу. Србија ће на Новом Зеланду први меч играти против Уругваја 31. маја, потом следи дуел против Малија 3. јуна, док је 6. јуна на програму дуел против Мексика.

Млади фудбалер је за званични сајт клуба истакао да је учешће на шампионату бити велики изазов за цели тим.

"Наравно да бих највише волео да освојимо Светско првенство, као наши славни претходници у Чилеу, али морамо да идемо корак по корак. Сад нам је најважнија стартна утакмица против Уругваја, не знамо много о њима, али знамо да су све екипе на турниру веома квалитетне", рекао је Мандић.

Према његовим речима екипа је мотивисана и јединствена да се што боље покаже на Новом Зеланду.

"Шампионат је за све нас изазов и велика прилика за стицање искуства", истакао је он.
Србија ће на Новом Зеланду први меч играти против Уругваја 31. маја, потом следи дуел против Малија 3. јуна, док је 6. јуна на програму дуел против Мексика.

Ипак, пре пута Мандића чека још један велики изазов - финале Купа Србије против шампиона Партизана. Екипа Чукаричког је у Старој Пазови у Спортском центру Фудбалског савеза Србије, где се припрема за утакмицу финала Купа Србије против Партизана која се игра у среду од 20.30.

"Мотивисани смо за тај историјски дуел и надам се најбољем", поручио је млади нападач.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се