Морињо одбио позив Переза да се врати у Реал

Менаџер новог шампиона Енглеске Челсија Жозе Морињо одбио је понуду председника Реала Флорентина Переза да се врати на клупу Мадриђана, преносе шпански медији.

Шпански "Спорт" преноси тврдње "Скај спортса" по коме је Перез понудио Морињу да преузме место Карла Анчелотија.

Како се наводи, Перез је ступио у контакт и са тренером Порта Ђуленом Лопетегијем, са тренером Наполија Рафом Бенитезом, као и са досадашњим тренером Борусије из Дортмунда Јиргеном Клопом.

Морињо је недавно са Челсијем освојио титулу првака Енглеске, што му је трећи трофеј са тим премијерлгашем, после 2005. и 2006. године.

Португалски стручњак је предводио Реал од 2010. до 2013. и у том периоду краљевски клуб освојио је титулу првака Шпаније - 2012, Куп краља 2011. и Суперкуп Шпаније.

Морињо је освојио две Лиге шампиона - са Портом 2004. и са Интером 2010. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се