Доњи Срем: Рад ће препустити победу Спартаку

Фудбалски клуб Доњи Срем издао је саопштење у којем наводи да да многи не жели тај тим у Суперлиги и поручио да постоје сумње да ће Спартак до краја борбе за опстанак "наместити" утакмицу против Рада.

"Пре више од месец дана ФК Доњи Срем је један високи функционер ФСС обавестио да ће се све урадити да наш клуб избаци из Суперлиге. Пошто смо знали да ту има истине уочи утакмице против Спартака позвали смо председника ФСС Томислава Караџића и комесара за делегирање судија Ђорђа Гајдобранског са молбом да нам обезбеди поштено суђење на тако битној утакмици. Одговор од обојице добили смо да не бринемо и да ће све бити у духу правила игре и поштења", стоји на званицном сајту клуба.

Даље се наводи да је јавност упозната шта се све дешавало на утакмици у Суботици, где је Спартак до победе дошао после два гола из пенала, али и да не желе да се више о прича о томе.

Челници Доњег Срема тврде да имају сазњања да ће у наредном колу Суперлиге Рад на Бањици да препусти бодове Спартаку.

"Вероватно би се тиме заокружила идеја да се Доњи Срем избаци из Суперлиге. Наша обавеза је да обавестимо председника и генералног секретара ФСС, као и официра за интегритет такмичења. Председниче ФС Војводине Симовићу (председник ФК Спартак прим. аут) данас смо прочитали како сте поносни на регуларност такмичењима у Војводини, али осим у ситуацијама када морате да понизите клубове", закључују из Пећинаца.

Доњи Срем се налази на 15. месту на табели Суперлиге са 26 бодова, два мање од тренутно сигурног Напретка, као и Спартака који је на позицији која води у бараж.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара