Читај ми!

"Не одустајемо од меча Република Српска–Србија"

Генерални секретар Фудбалског савеза Републике Српске Родољуб Петковић рекао је да му је жао због забране одигравања пријатељске утакмице између репрезентација Србије и Српске, али и да се нада да ће она бити одиграна у неком наредном термину.

Меч је био заказан за 15. јун, али је отказан због одлуке Европске фудбалске уније (УЕФА), која није дала сагласност из безбедносних разлога.

"Ми смо, нажалост, добили један такав документ. Он није неочекиван, с обзиром на околности које су се дешавале протеклих неколико месеци у региону, како на спортском тако и на политичком плану. Претпостављам да је то разлог зашто УЕФА није дала зелено светло за одигравање утакмице", рекао је Петковић, а пренела РТРС.

Он ипак не губи наду да ће ова утакмица бити одиграна у будућности.

"Радује чињеница што се на крају дописа каже да ће УЕФА водити рачуна о збивањима на простору бивше Југославије, те да ће се у неком од наредних термина та утакмица одиграти", рекао је Петковић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво