ФК Нови Пазар: Како бисте нас казнили?

Фудбалски клуб Нови Пазар издао је саопштење у коме се осуђује Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ФСС), која је изрекла неочекивано благе казне Црвеној звезди и Патизану због инцидената уочи 148. "вечитог дербија".

Црвена звезда је као организатор утакмице кажњена са једним мечом играња пред празним трибинама, што је већ одрадила против Рада, док ће Партизан, за разлику од црвено-белих, који су прошли без новчане казне - морати да плати 500.000 динара због неспортског понашања навијача.

"Нови Пазар кажњен је због једне петарде са три утакмице играња пред празним трибинама и новчано са милион динара. Питамо се, коју казну бисмо добили да се и десети део инцидента са стадиона 'Рајко Митић' десио у Новом Пазару? Тадашњи тренер Партизана кажњен је са три утакмице и 300.000 динара као појединац, док је за Дисциплинску комисију сасвим довољно да Црвена звезда буде кажњена само са једном утакмицом пред празним трибинама", наводи се у саопштењу Новог Пазара.

Утакмица 24. кола Суперлиге између Црвене звезде и Партизана пре две недеље каснила је 45 минута због сукоба навијача са полицијом.

"Ружне слике са 'вечитог дербија' обишле су свет и нанеле Србији непроцењиву штету, али изгледа да чланови Дисциплинске комисије раде ван свих правила, штитећи своје позиције. Позивамо све чланове Дисциплинске комисије ФСС да хитно поднесу оставке како би донекле сачували образ нашег фудбала, пошто су свој већ изгубили", поручили су из Новог Пазара.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво