Барса "разбила" Кордобу, Реал "преживео Севиљу"

Барселона до 43. минута меча са Кордобом није постигла ниједан гол. До краја их је постигла осам. Међутим, Реал Мадрид, захваљујући хет-трику Кристијана Роналда, успео је да одржи корак за великим ривалом, славивши на врућем гостовању екипи Севиље.

Фудбалери Барселоне декласирали су на гостовању екипу Кордобе са 8:0 (2:0) у утакмици 35. кола шпанске Примере.

Најзаслужнији за убедљиву победу Барселоне, најубедљивију ове сезоне, био је Уругвајац Луис Суарез, који је постигао хет-трик, док се два пута у листу стрелаца уписао Лионел Меси.

Голове за расположене госте постигли су и Нејмар, Иван Ракитић и Ђерар Пике.

Тим Луиса Енрикеа показао је још једном да игра сјајно у овом тренутку. Пре само четири дана на свом терену Барселона је савладала Хетафе са 6:0.

Сјајан дан каталонског клуба није потпун, јер је победу, на изузетно тешком гостовању, остварио и Реал Мадрид.

„Лос Бланкоси" су победили Севиљу на „Санчез Писхуану" резултатом 3:2 (2:1). Ово је први пораз Севиље на свом стадиону од марта - 2014. године!

Кристијано Роналдо је постигао сва три гола за свој тим, а мрежу је тресао у 36, 38. и 68. минуту. Он је овим престигао Алфреда Ди Стефана, који је од 1964. године држао рекорд по броју хет-трикова у дресу мадридског Реала (28).

Инале, Португалац поред свог имена сада има 42 гола у сезони, док Лионел Меси има два мање.

Голове за Севиљу постигли су Бака из пенала у финишу првог полувремена и Ибора у 79. минуту.

Реал је овом победом остао на два бода заостатка у односу на водећу Барселону.

Атлетико Мадрид је на „Висенте Калдерону" одиграо меч без голова са Атлетик Билбаом. Занимљиво је да су екипи Дијега Симеонеа поништена чак три гола.

Без победника завршен је и меч Депортиво - Виљареал (1:1). Повели су гости преко Хауме Косте, да би коначан резултат поставио Костариканац Селсо Борхес.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво