Лалатовић: Најтеже су утакмице после дербија

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао да се црвено-бели налазе под императивом победе против Доњег Срема, али да су играчи спремни за тријумф и останак у шампионској трци са Партизаном.

"Најтежа утакмица је после дербија јер су играчи емотивно испражњени. Доњи Срем игра добро у последње време, добру су организован тим, који зна да игра на резултат. Чека наш тешка утакмица, али нама је неопходна победа", рекао је Лалатовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Млади тренер додао је да је екипа и даље мотивисана, упркос заостатку од пет бодова за Партизаном.

"Играмо против Доњег Срема и морамо да будемо максимално спремни. Играчи играју за Звезду и мотивисани су, а и нисмо поражени у дербију, остали смо на пет бодова и борићемо се".

Лалатовић је истакао да ће дуел против Доњег Срема због суспензије пропустити Александар Ковачевић и Александар Катаи.

Он није желео да коментарише тврдње црно-белих да су оштећени у вечитом дербију због недосуђеног пенала.

Дефанзивац Саво Павићевић изјавио је да се нада победи у Новом Саду.

"Очекујем позитиван резултат. Играмо против искусног тима и не смемо да се опустимо. Звезда увек иде на победу и тако ће бити и овог пута".

Утакмица 25. кола Суперлиге између Доњег Срема и Црвене звезде игра се сутра од 16.30 на стадиону Карађорђе у Новом Саду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво