Лалатовић: Још се не зна шампион!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да вечерашњи реми са Партизаном није схватио као пораз и да се његови фудбалери неће предавати у борби за титулу шампиона Србије.

"Само лаик може да помисли да је трка за титулом одлуцена. У игри је 18 бодова, тежак распоред и њима и нама... Има још да се игра, али је сигурно да су они много ближи титули. Ми се нећемо предавати", рекао је Лалатовић новинарима после утакмице.

Звезда је на свом терену играла нерешено без голова са Партизаном, па је предност црно-белих после 24. кола и даље пет бодова.

"Не могу да будем задовољан бодом, желели смо да победом смањимо на два бода, али нисмо успели", рекао је Лалатовић.

Утакмица је почела са скоро 45 минута закашњења због сукоба на трибинама, а Лалатовић је рекао да због тога никоме није било пријатно.

"Најбитније је да између нас није било чарки, да је све прошло у најбољем реду. Честитам екипама на фер игри. Како је било њима, тако је било и нама. Није пријатно, а најбитније је да није било теже повређених", рекао је тренер црвено-белих.

Он је истакао да се не каје због појединих решења у стартној постави, попут Саше Стојановића.

"Лако је бити генерал после битке", рекао је Лалатовић и додао да је са Стојановићем желео искуство у везном реду.

"Они су били бољи и јачи од нас у неким дуелима, али њихов тим је један од најискуснијих у лиги. Дали смо све од себе да им се супроставимо што је боље могуће", додао је тренер Звезде.

Такође, Лалатовић је казао да ће 17-годишњем нападачу Луки Јовићу наставити да пружа шансу.

"Решио је неке претходне утакмице и остао сам доследан да му дам шансу. Боље је играо у другом полувремену, добро се кретао, имао шансу. Млад је, осцилације су нормалне, пред њим је сјајна каријера. Док сам ја тренер, он ће играти", рекао је Лалатовић.

Звезда ће у следећем колу гостовати Доњем Срему у среду, док ће Партизан дочекати Јагодину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије