Читај ми!

Милинковић: Нисмо ишли на бод!

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је после ремија у 148. вечитом дербију против Црвене звезде (0:0) да је задовољан исходом и поручио да је његов тим направио значајан корак ка освајању титулу.

"Утакмица је почела са доста тензије и наравно да нису играчи криви за то. Било је тешко ући у меч због одлагања од 45 минута, али после тога све је протекло у фер и коректоној атмосфери између играча и стручног штаба два тима. Партизан није дошао да освоји бод, већ да направи нешто више. Изашли смо високо, имали смо притисак и велику прилику Бабовића, који је није искористио. Звезда је била боља почетком другог дела, Паркер је имао одличну шансу, али смо после тога ми преузели контролу. Задовољан сам оствареним, иако смо могли више", рекао је Милинковић на конференцији за медије после утакмице.

Милинковић је истакао да ће црно-бели урадити све да у наставку шампионата задрже пет бодова предности у односу на Црвену звезду.

"Желимо титулу и учинићемо све да дођемо до ње. Сада имамо бољи међусобни скор, што ме посебно радује. Партизан вечерас није ишао на бод, али и није играо без шпица јер је Грбић већ био на тој позицији претходних година. Хтели смо да искористимо његову брзину, као и то што је већ био стрелац на овом стадиону", рекао је Милинковић.

Према његовим речима екипа се није осећала пријатно у тренуцима када се догодио инцидент због туче на трибинама

"Није било пријатно и лако. Све смо урадили, ушли у ритам утакмице, а после је морала да се одложи. Нека да Бог да се више то не понови, јесам за ривалство, али не за овакво", закључио је Милинковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије