Читај ми!

Јокановић и Вотфорд у Премијер лиги!

Велики успех Славише Јокановића. Тим нашег стратега коло пре краја Чемпионшипа обезбедио пласман у Премијер лигу. Вотфорд је у гостима савладао Брајтон са 2:0. Коло пре краја "стршљенови“ имају 88 бодова испред другопласираног Борнмаута и Мидлсброа са 84.

Вотфорд је коло пре краја, успео да обезбеди пласман у Премијер лигу. У гостима су победили Брајтон 2:0, головима сјајног капитена Троја Динија у 29. и Чеха Матеја Видре у 95. минуту.

Јокановић и његови пулени могли су потом мирно да почну са праћењем поподневног програма, у коме су од конкурената играли Мидлсбро и Норич. Мидлсбро је гостовао Фуламу и у 88. минуту изједначио на 3:3, али је Меккормак у 94. поставио коначних 4:3 и оставио Мидлсбро са недостижна четири бода "минуса".

Само бод освојио је и Норич, који је у 60. минуту повео са играчем мање, да би домаћи Ротерам четири минута пре краја изједначио на 1:1 и ускратио "канаринце" за два вредна бода.

Вотфорд коло пре краја води са 88 бодова, Борнмаут (меч мање) и Мидлсбро имају по 84, а Норич 83. Другог маја на Викариџ роуду, уместо одлучујуће утакмице против Шефилд Веднздеја, Вотфорд ће играти за душу навијача и славити повратак у Премијер лигу после осам година...

Јокановићев тим остварио је циљ са највише победа у Чемпионшипу (27 из 45 утакмица) и највише датих голова (90), после Борнмаута.

Славни британски музичар, који је деоничар и велики навијач клуба, обећао је српском тренеру Славиши Јокановићу и играчима Вотфорда да неће штедети, ако овај клуб уђе у Премијер лигу после осам година (последњи пут је тамо играо у сезони 2006/07). 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије