Бартомеу: За Месија ће увек бити места у Барселони

Први човек Барселоне, Ђозеп Бартомеу, каже да ће Лео Меси имати место у клубу све док не одлучи да престане да игра фудбал.

Председник Барселоне Ђозеп Бартомеу рекао је да ће за Лионела Месија увек бити места у том клубу и каже да би желео да Аргентинац заврши каријеру на Камп Ноу.

Меси је са 13 година дошао у Барселону и прошао је све младе селекције клуба. Између осталог, освојио је шест шпанских шампионских титула, три Лиге шампиона и два светска клупска првенства, уз четири Златне лопте за најбољег фудбалера света.

"У екипи радимо с лидером какав је Меси, он је најбољи на свету, али и у историји. Он ће имати место у Барселони све док не одлучи да престане да игра фудбал", рекао је Бартомеу, пренели су шпански медији.

Медији су спекулисали да ће Барселона у летњем прелазном року довести фудбалера Јувентуса Пола Погбу, а Бартомеу је навео да управа клуба још не размишља о појачањима.

"Погба је сјајан играч, али у овом тренутку не размишљамо о новим играчима. Такође, имамо забрану довођења играча до јануара 2016. године, али радимо на томе да неки играчи дођу, а неки оду из Барселоне", рекао је председник каталонског клуба.

"Припремамо се за следећу сезону, али не желим да говорим о именима. Погба је добар играч, али има уговор са италијанским клубом и ја то поштујем. Не очекујем да ћемо довести нове играче, али сваки клуб жели да има најбоље. Такође, имамо и играче које би други клубови желели", додао је Бартомеу.

После 32 кола у Примери Барселона је прва на табели са 78 бодова, два више од Реал Мадрида.

Барселона вечерас код куће игра против Пари Сен Жермена реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона. У првој утакмици у Паризу шпански клуб победио је са 3:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије