Читај ми!

Шкртел: Ливерпул неће бити исти без Џерарда

Фудбалски репрезентативац Словачке Мартин Шкртел рекао је да Ливерпул више неће бити исти клуб након што на крају сезоне капитен Стивен Џерард напусти Енфилд.

Џерард ће на лето прећи у Лос Анђелес Галакси, пошто је одлучио да после 17 година не продужи уговор са Ливерпулом.

"Толико година је провео у клубу и кад кажеш Ливерпул, мислиш на Џерарда. Нардена сезона ће бити другачија, без њега Ливерпул више неће бити исти клуб. Међутим, морамо да поштујемо његову одлуку и желимо му пуно среће у наставку каријере", рекао је Шкртел новинарима пиликом представљања дреса за сезону 2015/2016.

Он је додао да ће менаџер Брендан Роџерс имати тежак задатак да пронађе замену за Џерарда.

"Стивен је и даље један од најбољих фудбалера на свету. Имамо неколико играча, који могу да га наследе, али биће тешко. Покушаћемо да им помогнемо и функционишемо као тим", поручио је Шкртел.

Џерард је до сада за Ливерпул одиграо 704 утакмице и постигао 183 гола, освојио је Лигу шампиона, Куп УЕФА, два пута Лига куп Енглеске и три трофеја ФА купа. Постао је љубимац навијача и симбол тима, иако никада није подигао пехар Премијер лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара