Читај ми!

Петковић: Тешко је гледати када екипи не иде

Фудбалер Црвене звезде Марко Петковић рекао је да се нада да је његов тим тријумфом над Борцем (3:1) започео победнички низ у Суперлиги.

"Очекујем да сада кад је најбитије будемо прави и да ћемо сваку утакмицу до краја одиграти на нивоу. Кренули смо победом против Борца и надам се да ћемо ухватити нови низ победа, који би могао озбиљно да утиче на расплет ове сезоне. Ипак, не гледам много напред, већ прву наредну утакмицу и искључиво наше двориште, без гледања других. Морамо да се фокусирамо на нас како бисмо остварили добре резултате", рекао је Петковић за клупски сајт.

Капитен младе репрезентације Србије се против Борца у прошлом колу Суперлиге нашао први пут у протоколу после шест месеци паузе, након што је повредио колено у мечу са Шпанијом у баражу за Европско првенство.

"Још увек нисам 100 одсто спреман, али полако се враћам кроз рад на тренинзима. Дефиниитвно је ситуација добра и све више улазим у тренажни процес. Сигуран сам да ћу до краја сезоне бити физички спреман, а да ли ћу и колико играти зависи од тренера Лалатовића".

Петковић је управо против Вождовца у 8. колу Суперлиге одиграо последњу утакмицу за црвено-беле, а предстојећег викенда на програму је дуел са истим ривалом.

"Нема ништа горе него немоћно са стране посматрати екипу када не иде добро. Сад кад се вратим уназад, не знам одакле ми снага да пребродим све ово, а посебно те моменте кад су резултати лоши. Кад се ређају победе, све је лакше, али када долази до лоших утакмица много је тешко. Довољно је тешко и овако кад те нема, а посебно кад крену лоши резултати и не можеš да помогнеш", закључио је Петковић.

Утакмица 24. кола Суперлиге између Вождовца и Црвене звезде игра се у суботу на стадиону на Врачару од 16 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара