Читај ми!

Уефа ол-стар: Роналдо и Меси у истом тиму?

Европска фудбалска унија (УЕФА) планира од 2017. одржавање пријатељског меча "All-stars" - по узору на истоимено такмичење у НБА лиги, у којем би играли тимови састављени од најбољих играча Европе.

Како преноси Мундо депортиво, тимови би се звали "Север' и "Југ", а у њима би наступали играчи из енглеских, немачких и руских клубова, односно фудбалери тимова из Италије, Шпаније и Француске.

То значи да би у тиму "Југа" заједно наступили Кристијано Роналдо и Лионел Меси, закључује шпански лист.

УЕФА је овај програм већ представила водећим европским клубовима, а према гласинама први овакав "ол-стар" меч могао би да буде заказан за наредну или 2017. годину.

Према писању Мунда, сваки клуб би у тим давао највише два до три фудбалера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се