Меси: He идем из Барселоне

Навијачи Барселоне коначно могу да одахну. Лео Меси сигурно остаје у Каталонији и нема намеру да у скоријој будућности мења боје дреса.

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси решио је несугласице са клубом и тврди да нема намеру да одлази из Каталоније.

Аргентинац је пре неколико месеци имао сукоб са тренером Луисом Енрикеом јер није хтео да игра бочног нападача, али и са руководством након што је јавно критиковао политику клуба.

"Доста утакмица сам пропустио због повреде и хтео бих прошлу годину да архивирам јер није била успешна, како за Барселону, тако и за мене. Иако нисам био у потпуности задовољан, радио сам напорно како бих се вратио у форму и сада сам срећан. Имамо много добрих нападача, као што су Суарез и Нејмар, који доносе много више од голова. Желим још дуго да играм у Барселони", рекао је Меси за клупски сајт.

Шпански медији спекулисали су да би Меси могао да оде из Барселоне и да су Пари Сен Жермен и Челси спремили 250 милиона евра за трансфер.

Меси је целу каријеру провео у Барселони, у свим такмичењима одиграо је 469 утакмица и постигао 399 голова.

Са Каталонцима је освојио је шест титула у Примери, три Лиге шампиона, два Купа краља, шест Суперкупова Шпаније, два Уефа Суперкупа и два Светска клупска првенства.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се