Дрогба: Ово није моја последња сезона

Фудбалер Челсија Дидије Дрогба рекао је да неће завршити каријеру на крају сезоне.

Дрогба је летос потписао уговор са челсијем на годину дана, а британски медији спекулисали су да ће по истеку уговора 37-годишњи нападач завршити каријеру. Упрва „плаваца" му још није понудила нови уговор.

"Одлучио сам - ово није моја последња сезона", рекао је Дрогба, пренели су британски медији.

Дрогба ове сезоне у Челсију нема велику минутажу, пошто тренер Жозе Морињо предност даје Дијегу Кости и Лоику Ремију.

"Тешко је када не играш редовно, али увек ћу давати све од себе. Ако будем потребан тренеру, спреман сам", истакао је Дрогба.

Фудбалер Обале Слоноваче могао би ове сезоне да освоји своју четврту титулу у Премијер лиги.

"Гледамо само наредну утакмицу. Желели смо да победимо Квинс Парк Ренџерс и примакнемо се титули. Чекају нас утакмице против Манчестер јунајтеда и Арсенала, али мислићемо само на нашу игру", рекао је он.

После 32 кола у Премијер лиги Челси је први на табели са 73 бода и има седам бодова више и утакмицу мање од другопласираног Арсенала.

Челси је јуче победио Квинс Парк Ренџерс са 1:0, голом Сеска Фабрегаса у 88. минуту.

"Први смо на табели, а наши противници можда размишљају о нама и надају се да ћемо направити лош резултат. Али ми смо позитивни и желимо да побеђујемо. Лепо је на челу, али, када погледате јучерашњу утакмицу, схватите да разлика лако може да се истопи", рекао је Дрогба.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се