Читај ми!

Казна за нападаче на Банета

Фудбалски клуб Квинс Парк Ренџерс саопштио је да ће на неодређено време забранити улаз на стадион навијачима за које се утврди да су убацивали предмете на терен током утакмице са Челсијем.

Квинс Парк Ренџерс је јуче на свом стадиону изгубио од Челсија са 0:1, а када је Сеск Фабрегас постигао победоносни гол, у 88. минуту, домаћи навијачи су на терен убацивали пластичне флаше, новчиће и упаљаче, којим је погођен и српски репрезентативац Бранислав Ивановић.

Ивановић је током меча на стадиону Лофтус Роуд у више наврата имао проблема са домаћим присталицама, пошто су га приликом извођења аута провоцирали. 

"То није понашање које наш клуб одобрава и такве ствари не олеришемо. Ако се пронађу починиоци, на неодређено време ће им бити забрањен улаз на стадион", рекао је портпарол Квинс Парк Ренџерса.

Квинс Парк Ренџерс је саопштио да ће бити прегледани снимци сигурносних камера и да ће клуб сарађивати са полицијом и Фудбалским савезом.

Фудбалска асоцијација Енглеске најавила је да ће отворити поступак против Квинс парк ренџерса због овог инцидента.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се