Суарез: Кјелини и Ивановић су иритантни играчи

Луис Суарез, који је уједао и Ђорђа Кјелинија и Банета Ивановића, сматра да и они сносе одговорност за инциденте, пошто су "иритантни и ометају противника".

Фудбалер Барселоне Луис Суарез верује да су дефанзивац Јувентуса Ђорђо Кјелини и Челсијев Бранислав Ивановић (играчи које је уједао) велики провокатори.

Уругвајски нападач је у последње две године био у центру пажње након скандалозних инцидената са италијанским и српским репрезентативцем, јер их је обојицу угризао током утакмице.

То је прво урадио Ивановићу 2013. године, на мечу против Челсија, док је носио дрес Ливерпула, а потом је годину касније на првенству света у Бразилу угризао Кјелинија на утакмици између Италије и Уругваја.

У оба случаја морао је да паузира због суспензија.

"Делимично је у тим случајевима била моја кривица, јер сам насео на провокације, уместо да окренем главу и одем. Али, криви су и играчи који су ме провоцирали. Кјелини је одбрамбени играч који провоцира и омета противника. Иритантан је као и Ивановић", рекао је Суарез за шпански радио Кадена копе.

Он је додао да и даље пролази кроз сличне ситуације, али да успева да контролише емоције.

"Успевам да не обраћам пажњу на то, само наставим даље. Имам људе који ми помажу да решим своје проблеме. Осећам се много интелигентнијим сада", закључио је Суарез.

Уругвајац ове сезоне пружа одличне партије у дресу Барселоне, за коју је до сада постигао десет голова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара