Читај ми!

Победа Нишлија, Крагујевчанимабод, Напредак добио Вошу

Фудбалери нишког Радничког освојили су сва три, док је Радничком из Крагујевца припао само један бод у првим утакмицама 22. кола Суперлиге Србије. Напредак из Крушевца је славио против Војводине у Новим Саду.

Нишлије су код куће славиле против суботичког Спартака резултатом 1:0, а Крагујевчани су, такође на домаћем терену, одиграли без голова против Доњег Срема (0:0).

Нишки Раднички остварио је изузетно значајан успех, посебно због чињенице да је од 20. минута играо ослабљен након што је Попара зарадио директан црвени картон, а петом победом ове сезоне "одлепио" се од зоне испадања.

Крагујевчани су поново разочарали игром и "мршавим" бодом остали на зачељу табеле са све мањим шансама за сачувају опстанак у елити.

Домаћин је свим силама настојао да барем једном погоди мрежу директног конкурента, међутим, пожртвовани тим Доњег Срема издржао је притисак, чак и у узбудљивој завршници, када је остао са десеторицом након што је Вукобрат морао ван терена због два жута картона.

Фудбалери Напретка из Крушевца победили су у Новом Саду Војводину са 1:0 у утакмици 22. кола Супер лиге Србије. Једини гол на утакмици постигао је Марко Гобљевић у 39. минуту и то
после велике гужве у шеснаестерцу Војводине након корнера за Напредак.

Војводина је током првог полувремена била бољи ривал, али није успела да искористи своје прилике, док други део меча није донео много узбудљена. Крушевљани су се добро бранили и домаћину нису дозволили да озбиљније припрети голману Слободану Јанковићу.

Напредак је овим тријумфом начинио велики искорак у борби за опстанак у Супер лиги Србије. Они сада заузимају 11. место са 23 бода, док је Војводина остала на четвртом са 37.

Раднички Ниш - Спартак 1:0 (Ђуричковић 12)
Раднички Крагујевац - Доњи Срем 0:0

У преосталим данашњим утакмицама од 17 сати играју Црвена звезда - Борац, а од 18 Војводина - Напредак.

У понедељак се састају Јагодина - Нови Пазар, Младост - Вождовац, ОФК Београд - Партизан и Чукарички - Рад.

Табела: Партизан 50 бодова, Црвена звезда 45, Чукарички 40, Војводина 37, Нови Пазар 33, ОФК Београд 32, Рад 31, Јагодина 30, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара