Читај ми!

Нови Пазар: Играчи ће бити награђени

Генерални секретар Фудбалског клуба Нови Пазар Реџеп Кораћ рекао је да су уочи утакмице против Црвене звезде сви у клубу били изложени огромном притиску, али да су играчи све издржали и због тога ће бити награђени.

Пазарци су у суботу на домаћем терену славили против актуелног шампиона Србије резултатом 2:1, у мечу 21. кола националне Суперлиге, тако да су фаворизовани црвено-бели остали на пет бодова заостатка за водећим Партизаном.

"Био је невероватан притисак пред меч са Звездом, трпели смо сви, и играчи и остали у клубу. Сви су пре меча говорили да је све намештено, да ћемо пустити Звезду, срамно је шта су неки портали писали. Наши играчи су се борили мушки, као и увек до сада, зато ће и бити награђени", изјавио је Кораћ.

Он сматра да је, осим што су трибине биле празне, све у суботу било на највишем нивоу.

"Сви актери на терену, и играчи и судије, показали су шта је интерес фудбала. Досуђен је и пенал за који се нико није бунио. За нас је ово историјска победа, али и победа која показује да има наде за наш фудбал. Циљ нам је да будемо што бољи и небитно је ко нам је противник и шта су његови циљеви", поручио је први оперативац Новог Пазара, истакавши да су након тријумфа против Црвене звезде у клубу током целог викенда звонили телефони.

"Сви нам честитају на победи и на томе што смо сачували образ. Захвални смо на честиткама и свима поручујемо, од првог до последњег, да ћемо и против њих играти поштено и да ћемо у сваком мечу играти на победу", закључио је Кораћ.

Нови Пазар тренутно заузима 5. место на табели Суперлиге Србије са 33 бода, а у наредној утакмици гостује екипи Јагодине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се