Кавани: Однос са Златаном? Није лако да говорим о томе

Единсон Кавани проговорио о односу са Златаном Ибрахимовићем. Додуше не превише, али, опет, сасвим довољно. Није ми лако да говорим о нашем односу... Не можемо сви да будемо другари, али поштовање мора да постоји, рекао је Уругвајац.

Фудбалер Пари Сен Жермена Единсон Кавани признао је да није у најбољим односима са првом звездом тима Златаном Ибрахимовићем, али и да то не сме да ремети резултате екипе.

Кавани је више пута изразио незадовољство јер не игра на позицији нападача на којој је неприкосновен Ибрахимовић, због чега су медији спекулисали да би могао да напусти клуб из Париза.

"Мој однос са Златаном? Није ми лако да говорим о томе. Обојица имамо јак карактер и желимо да играмо на истој позицији, али морамо да се поштујемо. Не можемо сви да будемо другари, али поштовање мора да постоји", рекао је Кавани у интервјуу за Канал плус.

Уругвајац је додао да је срећан у ПСЖ-у и да нема намеру да оде из клуба, упркос интересовању Јувентуса и Арсенала.

"Било ми је тешко у прошлости, али сада сам пронашао своје место у тиму. Навијачи су ме одувек подржавали и мислим да су они једни од најбољих на свету", закључио је Кавани.

Ибрахимовић због црвеног картона против Челсија сигурно неће играти први дуел против Барселоне у четвртфиналу Лиге шампиона, па ће Кавани имати прилику да заузме место у нападу.

Кавани је ове сезоне на 40 утакмица постигао 18 голова у свим такмичењима, од којих шест у Лиги шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара