Пројектил Дефоа решио “Тајн-Вер“ дерби, Тотенхему бод

Фудбалери Сандерленда савладали су на домаћем терену у великом дербију екипу Њукасла са 1:0 и освојили драгоцене бодове у борби за опстанак у Премијер лиги. Тотенхему само бод против Барнлија.

Тим којег води бивши селектор репрезентације Србије Дик Адвокат одвојио се од зоне испадања и сада има три бода више од најближег угроженог клуба.

Одлучио је прелеп гол Џермејна Дефоа, који је волеј ударцем са око 20 метара погодио горњи угао противничке мреже.

У првом недељном дуелу фудбалери Барнлија и Тотенхема одиграли су нерешено без голова у утакмици 31. кола енглеске Премијер лиге.

Тотенхем није искористио поразе Ливерпула и Саутемптона да се "одлепи" на табели, а чак и да се приближи четвртопласираном Манчестер ситију на пет бодова заостатка.

"Певци" су на гостовању имали доста проблема, чак су више били концентрисани на одбрану свог гола, него на напад риваловог.

Лондонски клуб је после 31 одигране утакмице на шестом месту са 54 бода, колико има и Ливерпул, док је Саутемптон седми са 53.

Барнли заузима 18. позицију, колико има Сандерленд, који је први "изнад црте".

Резултати:

Сандерленд - Њукасл 1:0 (Дефо 45+1)
Барнли - Тотенхем 0:0

Одиграно у суботу: Арсенал - Ливерпул 4:1, Челси - Стоук 2:1, Евертон - Саутемптон 1:0, Лестер - Вестхем 2:1, Манчестер Јунајтед - Астон Вила 3:1, Свонси - Хал 3:1, Вест Бромвич Албион - Квинс Парк Ренџерс 1:4.

У последњој утакмици сутра се састају Кристал Палас и Манчестер Сити.

Табела: Челси 70 бодова, Арсенал 63, Манчестер Јунајтед 62, Манчестер Сити 61(-1), Ливерпул и Тотенхем по 54, Саутемптон 53, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара