Навијачи московског Спартака: Памтимо Београд из марта '99!

Навијачи руског фудбалског клуба Спартак из Москве истакли су транспаренте са порукама подршке Србији, подсетивши на бомбардовање наше земље 1999. године од стране НАТО.

За време првенствене утакмице против екипе Кубана у суботу присталице трофејног клуба истакле су на трибинама транспаренте подршке Србији и српском народу.

На транспарентима је писало:

"Београд, март 99, памтимо", и "Србијо, сестро моја, никада нећеш бити сама", уз повике "Косово - Србија".

Спартак гаји братске односе са Црвеном звездом, па је на иницијативу навијача српски клуб у септембру прошле године позван да увелича отварање новог стадиона Московљана "Откритје Арена".

На стадиону на којем ће бити игране утакмице првенства света 2018. године, тада је одиграна пријатељска утакмица између Спартака и Црвене звезде која је завршена нерешеним резултатом 1:1, уз присуство око 40.000 гледалаца

Утакмица руског првенства између Спартака и Кубана завршена је у суботу без победника (1:1).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара