Читај ми!

Бугарски судија суспендован јер је "зажмурио" на бруталан старт

Један од врхунских бугарских фудбалских судија суспендован је на неодређено време јер није казнио намерни карате ударац којим је у победи Лудогореца од 4:0 против ЦСКА Козмин Моти срушио Стефана Николића, преноси агенција Ројтерс.

Фудбалска унија Бугарске (БФУ) казнила је Георгија Јорданова који није досудио ни слободни ударац када је централни бек Лудогореца Моти средином првог полувремена карате потезом ударио црногорског фудбалера.

"Ово није сцена из неког акционог филма, ово заслужује директни црвени картон", рекао је ТВ коментартор током преноса и додао да је "чудо што је млади фудбалер преживао тај брутални старт".

Својеврсна анкета коју су локални медији обавили показала је да чак 83 одсто анкетираних верује да је Јорданов намерно "зажмурио" на инцидент, који се догодио при резултату 0:0.

Коментатори и навијачи листом критикују власника Лудогореца Кирила Домушијева који није осудио брутални ударац Мотија.

Лудогорец има 51 бод из 24 меча, шест више од ЦСКА који је у финансијским проблемима, а у последњих пет утакмица освојио је само бод, без постигнутог гола.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара