Читај ми!

Ћурчић: Три бода за "докторат"

Радован Ћурчић зна 11 играча који ће почети меч са Португалијом и додао да ће евентуална победа у Лисабону бити његов "докторат".

Селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић рекао је да зна тим за дуел са Португалијом и поновио да ће екипа, упркос снази ривала, ићи на победу.

"Нећемо се само бранити, јер са игром на бод, сигурно бисмо остали без иједног. Жеља нам је да пружимо добру партију и надокнадимо пропусте из претходног дела квалификација. Бод би нам значио, не бисмо били незадовољни са њим, али покушаћемо да освојимо сва три", изјавио је Ћурчић на конференцији за медије у Лисабону.

Он је додао да зна састав тима и да нема ниједну дилему којих 11 играча ће супроставити Португалцима.

На питање ако је успех у Кадизу против Шпанаца са младом репрезентацијом био његов дипломски да ли у недељу може да докторира Ћурчић је рекао:

"Када бисмо направили добар резултат овде, против Португалије на њеном терену, то би свакако био докторат за мене", истакао је Ћурчић и открио да је, за сваки случај, у авиону седео на истом месту као приликом пута за Кадиз.

Селектор је још једном нагласио да су играчи сјајно радили на тренинзима, али да ће сутра увече морати све то да пребаце на утакмицу, а то је свакако најважније.

"Португалци имају Роналда, али не бих неког да издвајам, они су пре свега јак колектив, а опасност прети од свих, Нани, Дани, Тијаго, Карваљо".

Ћурчић је рекао да је изостанак повређеног Пепеа велики недостатак за Португалију, али да имају добре замене, као и да Роналдо неће имати посебног чувара.

Утакмица И групе квалификација за првенство Европе између Португалије и Србије игра се у недељу од 20.45 сати у Лисабону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво