Читај ми!

Ђурђевац: Брука и катастрофа

Генерални секретар Фудбалског савеза Црне Горе Момир Ђурђевац изузетно љут након прекинуте утакмице у Подгорици. Ово је брука и катастрофа, не заслужујемо ни државу, ни репрезентацију, ни национални тим, ни пласман на Европско првенство, рекао је Ђурђевац.

Јавност у Црној Гори разочарана је због прекинуте утакмице са Русијом, у којој је до прекида резултат био 0:0.

Уефа ће, међутим, меч највероватније евидентирати резултатом 3:0 у корист Русије, а због понашања навијача Савез Црне Горе ће бити и финансијски кажњен.

Између два прекида, публика је неколико пута преко звучника упозоравана да ће утакмица бити трајно прекинута ако се догоди и најмањи инцидент. То се и десило, а тиме је шанса Црне Горе да се квалификује за Европско првенство у фудбалу изгубљена.

Генерални секретар Фудбалског савеза Црне Горе Момир Ђурђевац рекао је да је утакмица од самог почетак била "на ивици прекида".

Ђурђевац је веома оштро замерио навијачима због тога што, како је рекао, кличу Црној Гори, а начином навијања, заправо, праве јој штету.

"Ово је брука и катастрофа... Кличу својој земљи и говоре 'Црна Горо, волим те', а све чине да напакосте овој екипи", рекао је Ђурђевац, преноси сајт Радио-телевизије Црне Горе. 

Он је оценио да Црна Гора "не заслужује ни државу, ни репрезентацију, ни национални тим, ни пласман на Европско првенство".

"Ми смо ту да будемо варвари и да бучемо, па да се после питамо ко смо и шта смо. Кад нам дођу велике екипе и велики играчи, ми уместо да уживамо у фудбалу, вређамо их. Опет кажем да је ово катастрофа. Ово је прелило чашу свега и неко може да каже доста", поручио је Ђурђевац.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво